De andere kant van coaching

Wie vanuit één perspectief naar de situatie blijft kijken, ziet almaar hetzelfde beeld. Maar zodra je het perspectief verandert, de situatie bekijkt vanuit een andere kant, zullen nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.
Samen zien we nóg meer, samen weten we ook meer. Logisch dat we samen dan ook meer mogelijkheden kunnen creëren.

Als coach sta ik letterlijk en figuurlijk op een andere positie, waardoor ik vanuit een ander perspectief naar de situatie kijk. Verbinding maken, inlevingsvermogen en situaties analyseren zijn mijn talenten. Met deze waardevolle eigenschappen kan ik jou helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik stel je andere vragen dan jij jezelf zou stellen. Deins niet terug om je te confronteren wanneer dat nodig lijkt. Zo bereiken we samen dat jouw bedrijf verder kan groeien. In omzet, klanttevredenheid of bijvoorbeeld marktaandeel. 

Dromen beetpakken

Wanneer jij je als ondernemend persoon verder ontwikkelt, verruimt vanzelf je perspectief. Door die ruimere blik, zul je nieuwe mogelijkheden waarschijnlijk eenvoudiger herkennen. Maar pas wanneer je daar vervolgens ook daadwerkelijk actie op onderneemt, kan dat leiden tot een ander resultaat. Misschien klinkt dit wat verwarrend? Waar het op neer komt; vernieuwende gedachtes, inspirerende woorden,  bruikbare adviezen en grote dromen zijn waardeloos als er geen actie op wordt ondernomen. 

Maar als ondernemer zit je toch nooit stil? Nee vast niet, maar het meest comfortabel is vaak om te blijven doen wat je al die tijd al deed. Dat voelt immers vertrouwd en bekend. Maar over het algemeen liggen daar nou net niet de nieuwe mogelijkheden die voor groei zorgen. En dat is waar je als ondernemer toch waarschijnlijk voor wilt gaan.
Simpelweg bestaan er twee bewegingen: groeien of krimpen. Wanneer de pijn van krimp voelbaar is of wanneer er ambitie naar groei aanwezig is, kan de behoefte ontstaan aan een coach, zoals ik.

Ik en een coach?

Bij een overvloed aan ‘eigen’ wijsheid, kan een coach een behoorlijke stap buiten je comfortzone zijn. Maar ook eigenwijsheid kan verder ontwikkeld worden. En daar ondersteun ik je graag bij.
Met mijn achtergrond in marketing, mijn ervaring in het ondernemerschap (zowel de ervaren pieken als de doorleefde dalen), mijn kinderlijke nieuwsgierigheid, omdenkend vermogen en directheid ben ik wellicht de persoon die jou vooruit kan helpen.

Of dat daadwerkelijk ook zo is? We ervaren het pas als we er actie aan verbinden. Kennis maken is geheel vrijblijvend. Je leert mij een beetje beter kennen en ik jou. Tijdens een kennismaking zullen we jouw coaching doel helder formuleren en kijken of het van beide kanten klikt.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu